Vand og Teknik A/S - Michael Drewsens Vej 23, 8270 - Højbjerg TLF: 8744 1055 info@vandogteknik.dk CVR-NR.: 29215030

Arrangementer

Udstilling 2014
 
Arrangementer - Vand og Teknik A/S
 
Arrangementer - Vand og Teknik A/S
 
Arrangementer - Vand og Teknik A/S
6.Oktober Vand og Teknik deltager på messen den 6. oktober i Fredericia som Danske vandværker afholder.
 
18. og 19. Maj Vand og Teknik deltager i Danva’s årsmøde http://www.danva.dk/Arrangementer/Årsmøde-2017.aspx
 
 7. oktober 2016 deltager Vand og Teknik på vandværksmessen i Fredericia Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om rustfire rentvandstanke, nye iltningsmetoder osv.
 
11. marts 2016 deltager Vand og Teknik på vandværksmessen i Aars Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om rustfrie rentvandstanke, nye iltningsmetoder osv.
 
 5. februar 2016 holder Vand og Teknik reception for at fejre det nye generationsskifte og vores 10 års fødselsdag. Indbydelse - Reception 2016
 
29. januar 2016 deltager Vand og Teknik på vandværksmessen i Roskilde Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om rustfrie rentvandstanke, nye iltningsmetoder osv.
 
30 januar 2015 Vand og Teknik deltager med stand på FVD messen i Roskilde Kongres og idrætscenter.
 
3 oktober 2014 Fredericia,  deltager i FVD messe Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Fredericia messecenter. Kom forbi vores stand og se vores helt nye stand som er blevet endnu større. Vi er også vært med en forfriskning og bliv samtidigt opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om hvordan Vand og Teknik har hjulet andre vandværket med at integrere DDS (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed) i deres SRO anlæg.
 
21 marts 2014 Aars,  deltager i FVD messe Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Aars messecenter. Kom forbi vores stand nr. 170 og se vores helt nye stand som er blevet større. Vi er også vært med en forfriskning og bliv samtidigt opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om hvordan Vand og Teknik har hjulet andre vandværket med at integrere DDS (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed) i deres SRO anlæg.
 
4 oktober 2013 Fredericia,  deltager i FVD messe
Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Fredericia messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om vores nye analysepanel. Se mere her.. Klik her
 
Mandag d 13. maj 2013 vandrådsmøde på Borresminde vandværk i birket
Fremvisning af deres helt nye vandværk som Vand og teknik har været med til at opfører.  

03. -og 04. maj 2013 Roskilde Messecenter.
Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Roskilde Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om muligheden for at leje/leasy jeres nye styring.

Onsdag d 10. april 2013 Syddjurs vandråd
Vand og teknik holder indlæg omkring energi optimering på vandværker.
Hent powerpoint som   klik her for at følge link

22. -og 23. marts 2013 Aars Messecenter.
Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Års Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om vores nye analysepanel. Se mere her.. Klik her
Link til FVD´s hjemmeside for tilmelding: Klik her

Lørdag den 26 januar 2013 på Nykøbing Falster.
Vand og teknik holder indlæg omkring SRO og vandværksstyringer på temalørdag hos FVD region øst     Hent program som temalørdag på Nykøbing Falster

19. Januar 2013 - Søllested Vandværk.
Vand og Teknik deltager ved vandrådsmødet på Søllested Vandværk som Vand og Teknik har været med til at modernisere. Der vil være flere forskellige indlæg i løbet af dag og en lille forfriskning. Program kommer senere.

Vand Tek i Odense
20. - 23. November 2012

Vand og Teknik deltager også i år med en stand til Vand Tek i Odense. Vand og Teknik byder alle velkommen på stand nr. 3135. Kom forbi og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Teknik produkt sortiment.
 
Lørdag den 17 november 2012 i Rosklide.
Vand og teknik holder indlæg omkring SRO og vandværksstyringer på temalørdag hos FVD region øst      Hent program som
 temalørdag  i Roskilde

Tirsdag den 30. Oktober 2012 i Hvalsø
Vand og teknik holder indlæg omkring iltning og filtrerings-processen på temaaften hos Lejre vandråd tirsdag den 30. Oktober 2012 i Hvalsø.  Hent program som  temalørdag  i Roskilde