Arrangementer

23. og 24. maj 2019 deltager Vand og Teknik på DANVA’S årsmøde i Esbjerg – find os ved Træfpunkt nr. 17

22. marts 2019:
Danske Vandværkers Fagmesse i Aars – Vand og Teknik deltager igen i år med en stand – find os på nr. 718

25 . januar 2019:
Danske Vandværkers Messe i Roskilde - Vand & Teknik deltager som sædvanligt med en stand på messen. Kig forbi stand nr. 75 til en forfriskning og se vores kemikaliefrie blødgøringsanlæg.

6. oktober 2018:
Temalørdag for vandværksfolk hos vandrådet i Guldborgsund på Lolland - Vand & Teknik deltager naturligvis med en stand samt med et foredrag omkring forbedret iltoptagelse.

 

5 . oktober 2018: Danske Vandværkers Messe i Fredericia - Vand & Teknik deltager som sædvanligt med en stand på messen. Kig forbi standen til en forfriskning og en snak om hvad der rør sig i vandbranchen.

24. og 25. maj 2018 deltager Vand og Teknik på DANVA’s årsmøde i Kolding – find os ved Træfpunkt nr. 27

16. marts 2018
Danske Vandværkers messe i Aars - Vand og Teknik er naturligvis til stede - find os ved stand nr. 1004

 

6. oktober 2017 Vand og Teknik deltager på messen den 6. oktober i Fredericia som Danske vandværker afholder.

 

18. og 19. maj Vand og Teknik deltager i Danva’s årsmøde

 

7. oktober 2016 deltager Vand og Teknik på vandværksmessen i Fredericia Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om rustfire rentvandstanke, nye iltningsmetoder osv.

 

11. marts 2016 deltager Vand og Teknik på vandværksmessen i Aars Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om rustfrie rentvandstanke, nye iltningsmetoder osv.

 

5. februar 2016 holder Vand og Teknik reception for at fejre det nye generationsskifte og vores 10 års fødselsdag. Indbydelse -

 

29. januar 2016 deltager Vand og Teknik på vandværksmessen i Roskilde Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om rustfrie rentvandstanke, nye iltningsmetoder osv.

 

30. januar 2015 Vand og Teknik deltager med stand på FVD messen i Roskilde Kongres og idrætscenter.

 

3. oktober 2014 Fredericia, FVD messe Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Fredericia messecenter. Kom forbi vores stand og se vores helt nye stand som er blevet endnu større. Vi er også vært med en forfriskning og bliv samtidigt opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om hvordan Vand og Teknik har hjulet andre vandværket med at integrere DDS (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed) i deres SRO anlæg.

 

21. marts 2014 Aars,  deltager i FVD messe Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Aars messecenter. Kom forbi vores stand nr. 170 og se vores helt nye stand som er blevet større. Vi er også vært med en forfriskning og bliv samtidigt opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om hvordan Vand og Teknik har hjulet andre vandværket med at integrere DDS (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed) i deres SRO anlæg.

 

4. oktober 2013 Fredericia, FVD messe

Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Fredericia messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om vores nye analysepanel. Se mere her.. Klik her

 

13. maj 2013 vandrådsmøde på Borresminde vandværk i birket

Fremvisning af deres helt nye vandværk som Vand og teknik har været med til at opfører.

 

3. og 4. maj 2013 Roskilde Messecenter.

Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Roskilde Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om muligheden for at leje/leasy jeres nye styring.

 

10. april 2013 Syddjurs vandråd

Vand og teknik holder indlæg omkring energi optimering på vandværker.

Hent powerpoint som

 

22. og 23. marts 2013 Aars Messecenter.

Vand og Teknik deltager også i år med en stand på FVD´s messe i Års Messecenter. Kom forbi vores stand og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Tekniks produkt sortiment. Hør bl.a. om vores nye analysepanel. Se mere her.. Klik her

Link til FVD´s hjemmeside for tilmelding: Klik her

 

26. januar 2013 på Nykøbing Falster.

Vand og teknik holder indlæg omkring SRO og vandværksstyringer på temalørdag hos FVD region øst

Hent program som

 

19. januar 2013 - Søllested Vandværk.

Vand og Teknik deltager ved vandrådsmødet på Søllested Vandværk som Vand og Teknik har været med til at modernisere. Der vil være flere forskellige indlæg i løbet af dag og en lille forfriskning. Program kommer senere.

 

Vand Tek i Odense

20. - 23. november 2012

Vand og Teknik deltager også i år med en stand til Vand Tek i Odense. Vand og Teknik byder alle velkommen på stand nr. 3135. Kom forbi og få en forfriskning og bliv opdateret med nyheder fra Vand og Teknik produkt sortiment.

 

17. november 2012 i Rosklide.

Vand og teknik holder indlæg omkring SRO og vandværksstyringer på temalørdag hos FVD region øst

Hent program som 

 

 

30. oktober 2012 i Hvalsø

Vand og teknik holder indlæg omkring iltning og filtrerings-processen på temaaften hos Lejre vandråd tirsdag den 30. Oktober 2012 i Hvalsø.  Hent program som     

 

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®