Firmaprofil

Vand og Teknik projekterer og leverer teknisk udstyr til vandforsyninger, både når det gælder nybyggeri og renoveringer. Vort eget værksted fremstiller diverse rustfri rør og smededele. Projektering og levering af El-tavler inkl. programmering af PLC- og SCADA-systemer indgår i de fleste projekter.

 

Vand og Teknik blev etableret den 1. januar 2006 ved et management by-out fra Rambøll koncernen, med Rambøll som 40 % aktionær og BSK Holding som hovedaktionær. I 2007 blev Rambølls andel købt af BSK Holding.

 

Vand og Teknik er systemleverandør, og står for hele projektet fra planlægning, projektering, levering og til procesindkøring. Vi har stor faglig viden, og firmaet hviler på en bund af solid erfaring hos medarbejderne, opbygget ved deltagelse i en række forskellige projekter inden for vandforsyning gennem mange år.

Vand og Teknik har 18 vandspecialister, som alle har arbejdet for en lang række af de danske vandforsyninger, og vi arbejder både som rådgiver og leverandør for en lang række af offentlige og private vandforsyninger, samt industrier.

 

Medarbejdernes erfaring og høje tekniske niveau, er Vand og Teknik’s styrke som gør at vi kan tilpasse os kundernes krav og behov ved et hvert projekt.

 

Med fremstilling af alle rustfrie rør og arrangementer på vores eget værksted, med certificerede medarbejdere, sikrer vi et højt og ensartet kvalitetsniveau på alle leverancer.

Primære forretningsområder.

• Proceslayout og design

• Maskinleverancer

• El og SRO leverancer

• Tilstandsvurderinger

• Renovering og nybygning

• Drifts- og serviceaftaler

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®