Godt og rent drikkevand er ingen selvfølge.

Rent vand er nøglen til et sundt liv. Rigeligt rentvand er nøglen til fremskridt, og

langt fra en selvfølge for vore medborgere worldwide, men måske nok en selvfølge for os i Danmark endnu.

 

Vort grundvand er nogle steder forurenet, og der er lukket mange boringer gennem årene. Andre områder trues af forurening fra oven, fra såvel gødningsrester, industriforureninger, sprøjtemidler og i øvrigt menneskeskabte kemikalier.

 

Vi i Vand og Teknik, har det klare mål at være med til at sikre rent og rigeligt drikkevand både til os selv og vore efterkommere i Danmark, og gerne også være medvirkende til, efterhånden som firmaet får kapacitet hertil, at eksportere vor viden til gavn og glæde for de områder i verden der klart står og mangler godt og rent drikkevand.

 

Udviklingen går stærk, og Vand og Teknik bestræber sig på at være på forkant med udviklingen, for at kunne betjene vore kunder når der måtte blive behov for særlige tiltag for at behandle grundvandet så det fortsat er godt og rent. Vi er ikke i tvivl om at der bliver behov for i en kortere eller længere periode, at rense vort grundvand med videregående behandling i visse områder, såfremt man forsat vil have en vandforsyning i Danmark der kan levere godt drikkevand til fornuftige priser.

 

I Vand og Teknik følger vi udviklingen nøje i vandbranchen, og det er vor opgave at være på forkant, så vi kan være med til at skabe fremtidssikrede løsninger.

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®