Kildepladser

Kildepladen er hele grundstenen for at et vandværk kan levere rent vand til deres forbruger. Det er derfor meget vigtigt at værne og beskytte sin kildeplads.

 

Vand og Teknik har bl.a. investeret i en kranbil, som kan komme frem alle steder, for bedre at kunne servicere sine kunder. Den bruges bl.a. i forbindelse med renovering af boringer hvor det er svært at komme frem og pladsen er trang. Se billede nedenunder.

Vand og Teknik fremstiler selv rustfrie stigerør på vores værksted. Vi lever også direkte til en del andre entreprenører i markedet. Vi har også forhandlingen af Wellmaster som er et alternativ til stigerør.

Se billederne i næste spalte.

Vand og Teknik kommer meget gerne ud og laver en energi og tilstandsrapport på jeres kildeplads, som kan danne grundlag for hvad I kan gøre for at optimere den.

Rapporten kigger på kildepladsen i en helhed og ikke kun på hvad der er mest energirigtige at gøre, men også hvordan man bør drive den for at skåne den mest muligt og på den måde ikke risikere at skade den blot for at opnår en energibesparelse.

I forlængelse af en energirapport på kildepladsen er der mulighed for at implementere Vand og Teknik’s dynamiske kildepladsstyring, der kan tilpasses de behov som rapporten peger på, at netop jeres vandværk specielt skal passe på.

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®