Udpumpningsanlæg

Vand og Teknik har gennem de sidste 5 år arbejdet på at udvikle en styring til udpumpningsanlæg som dækker det danske marked.

Den indeholder bl.a. en flow afhængig trykstyring som både sikre forbrugerne et mere ensartet tryk og samtidig sparer på energien.

Vi har også udviklet standartløsninger for en flowfordeling mellem flere vandværker der leverer ud på det samme ledningsnet. Det giver en unik mulighed for at bestemme lige nøjagtigt hvordan man ønsker fordelingen af vandet mellem vandværkerne

Vand og Teknik kommer meget gerne ud og giver et bud på hvordan vi kan optimere netop jeres udpump-ningsstyring. Vi har mulighed for at logge jeres nuværende energiforbrug og sammenligne det med vores nye løsning.

Ovenover ses et eksempel på Vand og Tekniks pumpe arrangement, hvor der er bl.a. er lagt vægt på, at det er et ordentligt arbejdsmiljø i forbindelse med renovering og udskiftning af pumperne efterfølgende. Pumperne er placeret således de er nemme at afmonter uden de skal løftes over evt. sugeledninger eller andet udstyr.

Kontakt Vand og Teknik og få et uforpligtende besøg, hvor vi kan snakke om, hvad der skal til for at drift optimere netop jeres anlæg.

© Copyright - LBC-Consult, - All Rights Reserved ®